Accommodatie huren met een QR-code

Alles over het huren van een sporthal of sportzaal

#1 Ik wil een sporthal/sportzaal huren, hoe werkt dat?

Keuze maken

Weet je nog niet welke sporthal of sportzaal je wilt huren?
Kijk op Accommodaties voor een indruk van alle sporthallen en sportzalen die jij kan huren bij Ataro BV.

Weet je al welke sporthal of sportzaal je wilt huren?
Kijk op Verhuur Sporthallen voor de  beschikbaarheid van de zaal die jij wilt huren.

Sporthal online huren Ataro
Sporthal reserveren Ataro BV
Reserveren sporthal sportzaal verhuur Ataro

#2 Ik wil een sporthal/sportzaal reserveren

Reserveer de sporthal

Weet je al welke sporthal of sportzaal je wilt huren? Ga dan naar Verhuur Sporthallen en bekijk of jouw gewenste sporthal beschikbaar is op het tijdstip dat je hem wilt huren. 

Maak een keuze voor sporthal, sportzaal, dag en tijd. Zet deze in je winkelwagen en reserveer.

Log in als je een account hebt of maak een account aan

#3 De sporthal deur openen

Wanneer de reservering compleet is, ontvang je 60 minuten voor aanvang van jouw reservering een QR-code in jouw account. Je kan ook een ledenlink ontvangen, als jouw vereniging de sporthal heeft gehuurd.

  • De QR-code heb je nodig om de deur van de sporthal of sportzaal te openen.
  • 15 minuten vóór de reserveringstijd kun je de QR-code scannen bij de laser bij de entree van de sporthal of sportzaal.
  • De deur gaat na het scannen van het slot en je kan naar binnen!
  • Het slot van de voordeur blijft tot 10 minuten na de eindtijd van de reservering open. Dit betekent niet dat de deur op slot zit, maar dat leden niet meer van buiten naar binnen kunnen komen (de QR-code zal ook niet meer werken).
  • Mensen kunnen altijd van binnen naar buiten door op de grote groene exit knop te drukken. Deze knop opent het slot waardoor men de deur kan openen.

#4 De verlichting van de gehuurde sporthal

De verlichting in de sportzaal zal werkzaam van 15 minuten voor aanvang van de reservering tot 10 minuten na het eindigen van de reservering. Daarna zullen de lampen in de sportzaal gefaseerd uitgeschakeld worden om te voorkomen dat het ineens donker is. De verlichting in de gangen en entree blijft langer werkzaam.

#5 Kan niet misgaan, toch problemen?

Als je een probleem ervaart, die kan wachten tot een volgende werkdag kan je een mail versturen naar verhuur@atarobv.nl. Ataro zal dan zo snel mogelijk jouw mail in behandeling nemen en het ervaren probleem op lossen.

Gaat er toch wat fout met de QR-code of de gehuurde sporthal? En is het echt een probleem met spoed? Dan kan je Ataro bereiken onder een storingsnummer. Op werkdagen van 09:00 – 17:00 is Ataro te bereiken via 0316 – 200 079. Buiten kantoor tijden kunt u bellen met de storingsdienst 0316-200 071.  

Scroll to top