Over ons

Kom meer te weten over Ataro BV uit de gemeente Zevenaar

Beleving en kwaliteit zijn kernwaarden

Samen zorgen voor sportieve activiteiten, voor schone en veilige sportaccommodaties en voor goede verhuurmogelijkheden. Met zo’n 50 enthousiaste medewerkers maken we zo sporten en bewegen voor iedereen bereikbaar. 

Een optimale beleving en kwaliteit voor alle gebruikers, daar doen wij het voor. Het is onze missie door middel van goed onderhouden sportaccommodaties  en aantrekkelijke activiteiten iedereen een fijne tijd te bezorgen tijdens het uitoefenen van zijn of haar sportieve activiteiten. Dat doen al we sinds 2016, het jaar waarin Ataro als zelfstandige Overheid-B.V. werd opgericht.

Om de kwaliteit en beleving te waarborgen streven we ernaar onze dienstverlening verder te optimaliseren door te vernieuwen en te innoveren.

Lentebad - aquafitness senioren

11

Sporthallen

Ataro beheert, exploiteert en/of onderhoudt elf sporthallen/sportzalen

40

Sportvelden

Ataro beheert, exploiteert en onderhoudt meer dan veertig sportvelden

6

Zwembad(en)

Ataro beheert, exploiteert en/of onderhoudt zes zwembaden

30+

Activiteiten

Ataro organiseert meer dan 30 (sportieve) activiteiten per week

Ataro innoveert:

digitaal openen en sluiten van accomodaties

Ronald aan het woord

Ronald Haverkamp

Ronald Haverkamp

Directeur bestuurder

“Ataro BV beheert, exploiteert en onderhoudt diverse (sport) voorzieningen. Sinds 1 mei 2022 ben ik directeur van Ataro BV. Met zo’n 50 enthousiaste medewerkers zijn wij elke dag bezig om in ons zwembad, in onze sporthallen, op onze sportvelden en in de Turmac Cultuurfabriek onze dienstverlening te verzorgen. Het gemak voor de gebruikers en het leveren van kwaliteit is hierbij het uitgangspunt. Ook proberen wij met innovatie voorzieningen (zoals de robotgrasmaaier en ons toegangssysteem) onze dienstverlening steeds verder te ontwikkelen. Ataro BV is een bedrijf om trots op te zijn! Wij zijn je graag van dienst.”

Scroll to top