Adres:

Kerkstraat 27
6901 AA Zevenaar

Huren:

Turmac Cultuurfabriek

Turmac Cultuurfabriek | Kerkstraat 27 | 6901 AA Zevenaar

De Liemers is een actieve regio. Onderwijs, zorg, cultuur of economie? De mensen zetten hun schouders eronder. Toch heeft ook deze regio te maken met krimp en druk op sociale en culturele budgetten, onze faciliteiten komen hierdoor in gevaar. Hoe zorgen we ervoor dat we ook in de toekomst nog in de kleinere kernen in onze regio een boek bij de bieb kunnen lenen? Wat kunnen we doen voor het welzijn van jong en oud? Hoe blijven we ons inzetten voor de toegankelijkheid van onderwijs, zorg en cultuur? Hoe zetten we in op duurzaamheid in de breedste zin van het woord?

De Turmac Cultuurfabriek probeert hier voor regio de Liemers een antwoord op te geven. Deze prachtige voormalige productiehal van de Turmac is omgedoopt tot hét Podium voor Samenwerking in de regio. Verschillende organisaties hebben  zich als partners gevestigd in de Turmac Cultuurfabriek. Samen bieden ze sociale, educatieve en culturele programma’s aan om onze levendige lokale samenleving ook werkelijk levendig te houden.

Samenwerking is de kern van de Turmac Cultuurfabriek. We nodigen iedereen – groot en klein, jong en oud – uit om de koppen bij elkaar te steken, en de handen uit de mouwen. Wat vind jij belangrijk in onze samenleving? En is er een initiatief dat je graag zou realiseren? Kom bij ons langs en kijk of we samen een stap verder kunnen komen.

  Uw gegevens*:
  Samenvatting van jouw melding*:

  Op welke locatie heef uw melding betrekking*:

  Beschrijving*:

  Voeg afbeeldingen toe (optioneel):

   Scroll to top