Sportveldonderhoud

Altijd een goed sportveld

Meer weten over onze dienstverlening?

Robotmaaier Ataro

Sportveldonderhoud

Sportvelden hebben onderhoud nodig, of het nu een grasveld is of een atletiekbaan, onderhoud is noodzakelijk voor een ieder sportveld. Een goed onderhouden sportveld leidt namelijk tot meer tevreden gebruikers en daar doen we het uiteindelijk voor.

Bij Ataro BV hebben we alle disciplines in huis om uw sportveldonderhoud  uit handen te nemen. Of het nu gaat om een uitgebreide rapportage met een advies, zuiver alleen het laten maaien van de velden, onderhoud aan de gebouwen of een combinatie van deze aspecten, daarvoor bent u bij Ataro aan het juiste adres.

De eerste indruk van uw sportcomplex wordt bepaald door de staat van de sportvelden

Een sportcomplex met slechte velden? De eerste indruk van uw sportcomplex wordt bepaald door de staat van de sportvelden. Elk sportveld moet voldoen aan de (continu veranderende) sporttechnische eisen van de sportbonden. Daarom is correct onderhoud van groot belang. De kracht van Ataro is de nauwe samenwerking met de verenigingen om velden in hun optimale staat te brengen. Tweemaal per jaar vindt er overleg plaats met de verenigingen om opmerkingen, wensen en de planning te bespreken. 

 
tMtr1Zsg
Sportveldonderhoud
Scroll to top